Ta med en venn 2019


Kjære medlem

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten.

Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden for at vi argumenterer for hvorfor de skal tenke det samme som oss?

Vi som klubb er med på et felles prosjekt som heter «Ta med en venn». Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på banen. Vennen din kan ha spilt golf før, men falt av lasset. Vennen din kan være medlem i en golfklubb langt unna. Vennen din har kanskje aldri spilt golf før

prompted the development of a sublingual pill.inhibitor cialis online.

. Den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med.

Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer før dere går ut.

Før dere spiller booker du en tid på klubben. Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevelse. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf.

Espen som er med i filmen har aldri spilt golf før. I løpet av runden ble han «forelsket» i idretten vår. Han er nå påmeldt på VTG kurs i slutten av juni og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller
.

Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben.

Lykke til!